Beeldbellen

Beter worden in beeldbellen

Zoom, Teams, Google Meet, Skype… In deze bijzondere tijd van de Coronapandemie gaan we steeds meer beeldbellen met z’n allen. Fijn natuurlijk dat alles hierdoor lekker door kan draaien, maar het geeft in de praktijk ook een aantal problemen. Zeker als je lang of vaak op een dag beeldbelt.

“Ik word er zo moe van”

“Ik krijg last van mijn stem”

“Ik kan klanten online minder makkelijk overtuigen”

“Ik vind het moeilijk om contact met collega’s te maken door het scherm heen”

“Het lukt me niet het podium te pakken in een online groepsvergadering”

Hoe kom je over bij de ander?

Zomaar een aantal valkuilen op een rij; slechte lichaamshouding, te hard en te hoog praten, slechte camera opstelling, te weinig non-verbale communicatie gebruiken. Je overtuigingskracht vermindert ongemerkt. Dat is jammer en hoeft niet. Het is juist in deze tijd heel belangrijk om ook thuis met voldoende energie, plezier en succes te werken.

 

Ik kan jou daarbij helpen.

Helder en to the point! Ingeborg heeft mij op een vriendelijke manier geholpen. Ik had verwacht dat de tips alleen gericht waren op de technische kant van beeldbellen maar ze coacht op de totale communicatie. In mijn geval: kortere zinnen gebruiken in combinatie met een langzamer spreektempo. Door duidelijke voorbeelden en tips van haar kan ik nu zelf stappen maken om helder en krachtig over te komen tijdens beeldbellen.

 

Sabine van Nistelrooij, medewerker WVDB, Adviseurs Accountants

In 20 minuten beter beeldbellen

In 20 minuten ga ik – uiteraard via beeldbellen – met je in gesprek en leer je direct het beste te halen uit deze nieuwe manier van communiceren. Je leert de juiste stemtechniek toe te passen met de juiste houding en non-verbale communicatie. Ik geef je waardevolle individuele tips waar je direct mee aan de slag kunt.

 

In een korte individuele coaching sessie via Teams krijg jij van mij persoonlijke en praktische tips.

 

Investeer in jezelf, dit kost slechts 20 minuten en € 79,- per sessie!

 

Ik zie je graag via Teams!

Beter beeldbellen voor het hele team

Wil je trouwens met het hele team beter beeldbellen? Ook dat kan. Dit verzorg ik graag op locatie. Uiteraard geheel volgens de geldende RIVM-regels.

 

Neem gerust vrijblijvend contact met me op voor de in company mogelijkheden.

wit

Vind de juiste balans tussen non-verbale en verbale communicatie.


Mahoniehoutstraat 11a
5706 VS Helmond
+31 (0) 6 186 36 109