Solliciteren

Solliciteren

Krachtig communiceren tijdens het solliciteren

Ik ben sollicitant

Wie ben jij als persoon? Dat is wat een recruiter snel uit wil vinden. Tijdens een sollicitatiegesprek ligt de focus op technische vaardigheden. Althans, dat denk je vaak. Recruiters vinden echter bewust (en vooral ook onbewust) jouw persoonlijkheid en communicatieve vaardigheden veel belangrijker. Dat bepaalt of jij past binnen de organisatie.

Ben jij je bewust van je non-verbale en verbale vaardigheden? Met behulp van video-analyse en coaching worden jouw competenties direct zichtbaar waardoor je tijdens je volgende sollicitatie verbaal en non-verbaal krachtig aan tafel zit!

 

Ik ben recruiter

Wie is de persoon achter dat cv? De juiste persoon voor de juiste functie, passend binnen de cultuur van het bedrijf. Dat is ons gezamenlijke streven. Door niet alleen de nadruk op de technische vaardigheden te leggen, maar juist ook op de verbale en non-verbale competenties, is de kans op de juiste match veel groter.

Met behulp van video-screening krijg je direct inzicht in en advies over de gewenste onderwerpen. Welke persoonlijkheid? Hoe is de omgang met autoriteit? Welke manier van samenwerken? Hoe is de algemene presentatie? Welke kernkwaliteiten heeft iemand? etc. Non-verbale en verbale competenties op een presenteerblaadje.

wit

Vind de juiste balans tussen non-verbale en verbale communicatie.


Mahoniehoutstraat 11a
5706 VS Helmond
+31 (0) 6 186 36 109