Over mij

Krachtig communiceren komt vanuit de kern. Ik ben dan ook altijd op zoek naar de kern van mensen om hen krachtig te laten communiceren.

Ken je ‘De Stier’ van Picasso? Die beelden raken mij. Hoe meer de stier afgepeld wordt, transparanter en kwetsbaarder wordt, hoe beter je kunt zien waar het om gaat, wat het is. Door dieper te durven kijken, kom je bij de essentie.

 

Die essentie is de rode draad in mijn werkwijze. Want daar start krachtig communiceren. Vanuit de essentie vinden we samen de juiste balans tussen jouw non-verbale en verbale communicatie. Zodat je krachtig communiceert in zakelijke omgevingen.

 

Ik heb sinds 1989 ervaring als logopedist, presentator, talkshow host, trainer en coach op het gebied van verbale- en non-verbale communicatie en presentatie. Met als specialisatie non-verbale communicatie.

 

Ik heb me jarenlang bezig gehouden met logopedie, psychotherapie, adem- en stem-therapie, bewustzijnstrajecten, vrouwelijk leiderschap, theater maken, meditatie, kunst.

 

Door de essentie te zoeken in mezelf voeg ik aan mijn eigen leven veel meer vreugde toe. Ik kan me hierdoor manifesteren vanuit mijn eigen kern. De kennis en ervaring die ik hierdoor opgedaan heb, pas ik succesvol toe in zakelijke omgevingen. Alles begint vanuit authenticiteit en je eigen kracht. En juist dat krijgt nog onvoldoende aandacht in zakelijke omgevingen.

ingeborg-odekerken

Via praktische oefeningen maakte Ingeborg me er van bewust dat logopedie meer inhoudt dan stemoefening alleen. Het visualiseren van de uitspraak, de articulatie en de beleving van datgene wat je communiceert, droegen direct bij aan de kwaliteit van mijn stemgebruik.

 

Bob van Geenen, Cadran Consultancy B.V.

wit

Vind de juiste balans tussen non-verbale en verbale communicatie.


Mahoniehoutstraat 11a
5706 VS Helmond
+31 (0) 6 186 36 109